top of page

TJEDAN BRAKA


Tjedan braka se održava svake godine od 7. do 14. veljače. To je međunarodni događaj pokrenut još 1997. u više od 26 zemalja svijeta, a u Hrvatskoj je ovo 9. po redu.

Nositelj inicijative je Udruga Fokus, ogranak FOKUS Obitelj koja ima za cilj izvršiti pozitivan utjecaj na društvo te promicati zdrave bračne i obiteljske odnose.

Naši predavačiSandra i Davor Kukec

pripremili su nam 7 praktičnih savjeta za uspješan brak
Rezervirajte vrijeme za svoj brak i upišite termin u svoje kalendare.


Predavanje će biti interaktivno s malim i zabavnim zadacima koje ćemo raditi u paru. Organiziran je i domjenak pa vas pozivamo da kasnije ostanete na druženju.


Bilo bi lijepo da odvojite vrijeme samo za vas dvoje, no ukoliko nemate nikoga tko bi u tom terminu mogao pričuvati vašu djecu, neka vas to ne spriječi da dođete. Povedite djecu sa sobom i naši će volonteri tijekom susreta biti s njima u igraonici na katu.


VAŽNO! Molimo vas da, osim što ste se prijavili ovdje na događaju, svakako potvrdite svoj dolazak i Sari Smrtić 097 6720 321 (može i sms porukom). Potreban nam je točan ili barem približan broj sudionika kako bismo pripremili prostor, materijale, hranu i ostale detalje.

Veselimo se druženju i brojimo dane do susreta!


P.S. Nemoj dobre stvari zadržati samo za sebe. One postaju još bolje kada se dijele. Podijeli događaj! Pozovi i svoje prijatelje! Vidimo se u subotu, 11.02.2023. u 18:00 h. Calvary Chapel Čakovec, Kalnička 22

8 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page